close

Välkommen på AW med Nola och Jordens Arkitekter!

2024–06–04

Vi på Nola och Jordens Arkitekter drivs av att utveckla samhällen, städer, landsbygd och platser till det bättre och i samklang med naturen och omvärlden. Tillsammans bjuder vi in till After Work för att fira framtiden där arkitektur och design bidrar till goda samhällen och platser och inte minst en hållbar planet med glada människor.

Knoppar, solsken (och räntesänkningen) är definitiva saker som bidrar till ljusningen just nu. Det tycker vi är värt att fira! Låt oss skåla för det goda, hylla att vi håller ihop det och njuta av resan vi har framför oss.

Tid och plats: 12 juni från kl 17:00, Södra Hamnvägen 15

Vi bjuder på livemusik och enkel mat och dryck.
OSA till valkommen@jordens.se senast 1 juni.

Fler nyheter

2024

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event.

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.