close

Nola leverantör till HBVs avtal inom Park- och Stadsmiljö

2024–06–25

I maj månad blev det klart att Nola är upphandlad leverantör till det rikstäckande ramavtalet för HBV inom Park- och Stadsmiljö. Avtalet löper fram till 7 april 2026 med option till förlängning på 24 månader. I och med detta är 500 kommunala fastighetsbolag avropsberättigade till Nolas ledande och breda sortiment.

För frågor eller beställningar under ramavtalet, kontakta Nolas försäljningschef Anders Fredborg på 0736—48 85 01 eller anders.fredborg@nola.se.

Fler nyheter

2024

Vi ses väl ute även denna sommar! Vi håller semesterstängt veckorna 28–31 och är tillbaka i augusti. Behöver du trots allt få tag på någon av oss i ett brådskande ärende kollar vi av adressen headoffice@nola.se sporadiskt under semesterperioden.

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event.

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.