close

Svanenmärkta Kajensoffan uppmärksammar hållbar produktion på Nordbygg

2024–04–22

Vår första miljöcertifierade produkt med Svanenmärkning – Kajen – visas upp på byggmässan Nordbygg 23-26 april. Den är en del av en samling produkter i Svanens monter, där två soffor i Sioo:x-behandlad ek kommer att synas.

”Kajensofforna känns moderna och unika och vi tror att de kommer locka nyfikna besökare till vår monter. Vi hoppas på att kunna berätta mer för besökarna om samarbetet mellan Nola och Svanen” säger Linda Näkne, produktionsledare på Svanen.

Svanenmärkningen är en viktig markör för vår hållbara produktion i Sverige och ger arkitekter, kunder och beställare förtroende för att de gör ett långsiktigt och klokt val genom att välja Nola.

Svanen finns i monter C19:51. Väl värt ett besök!

Fler nyheter

2024

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event.

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.