close

Fredriksbergbadet vinner Arkitekturpris i Västmanland

2024–04–19

Grattis Carlstedt arkitekter som ritat det prisvinnande utomhusbadet på Råby i Västerås. Fredriksbergbadet vann 2024 års Arkitekturpris i Västmanland vid Sveriges Arkitekter Västmanlands årsmöte i början på april. 

Juryn lyfter bland annat arkitekturen möjlighet att skapa miljöer som bidrar till stärkt social hållbarhet, något som vi på Nola stadigt står bakom. Vi hade äran att leverera och möblera landskapet med LowBed, Parco, Korg och Orm i en unik blå kulör vald av Topia landskapsarkitekter. 

Se och läs mer här

Läs inlägget från Sveriges Arkitekter här

Fler nyheter

2024

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event.

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.