close

Bobergstorget möblerat med Harads nominerat till Landmärket 2023

2024–03–13

Hållbarhet och en övergripande ambition att ”göra gott” är gemensamt för årets fyra finalister i Landmärket 2023 — Sveriges Arkitekters pris för årets bästa landskapsarkitektur. Däribland finns Bobergstorget av Sweco, möblerat med Harads möbelserie. En modern mötesplats med stort kulturellt arv där landskapsarkitekterna bevarat känslan av den hantverksmässiga miljön bland annat med möbler.

Vi säger Grattis till Sweco och Stockholms stads exploateringskontor, samt håller tummarna inför prisutdelningen.

Läs mer om projektet här.

Fler nyheter

2024

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event.

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.