close

Nyheter

Vi blir alltid lika stolta och glada när våra produkter skapar nya möten och funktionella lösningar för andra. Ta del av nyheterna i vår bransch och om hur Nolas tidlösa, karaktäristiska produkter skänker uppskattning och social tillhörighet i urbana, nutida miljöer.

2024

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event.

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.

2023

Med en fartfylld och härlig tillbakablick på några av årets höjdpunkter hälsar vi God Jul och Gott Nytt år. Vi säger tack för året som gått och på återseende. Vi håller stängt från 23 december till 1 januari. För brådskande ärenden maila till headoffice@nola.se

Visa fler nyheter