close

Häng med oss till Paris!

2021–08–03

Yes, nu är det äntligen dags för Paris Design Week där vi deltar i Swedish Design Movement på Svenska Institutet. Mellan den 3 september och 3 oktober pågår ett varierat innehåll av utställningar, event, diskussioner och efterlängtade samtal och möten i den vackra slottsträdgården mitt i Maraiskvarteren.

Vi visar möbelserien Big & Small Basket av Ola Gillgren, utegymmet Kebne av Kauppi & Kauppi i en himmelsblå kulör unik för utställningen och stolarna Kaskad av Björn Dahlström. Den sistnämnda blir dessutom ett bestående inslag i trädgården.

   – Vi har valt att donera ett stort antal Kaskadstolar i design av Björn Dahlström till Svenska Institutets trädgård med anledning av Paris designvecka som sammanföll med stolens tioårsjubileum. Stolarna blir ett elegant och beständigt inslags i slottsmiljön. Vi hoppas förstås att de kommer stå minst tio år till och bära budskapet att god design håller över tid, både kvalitetsmässigt såväl som att se på, säger Agneta Stake, grundare och produktutvecklingschef på Nola.

Hoppas vi ses där! Eller som vanligt, håll er uppdaterade i våra sociala kanaler!

 

Representater från Nola är på plats från 9e till 14e september. Kom gärna och träffa oss personligen. Om du vill boka ett möte eller få en presentation av företaget och våra produkter kan du maila eller slå oss en signal.

Agneta Stake: agneta@nola.se
Mob: +46 (0) 70 601 43 25

Dajana Kasalica: dajana@nola.se
Mob: +46 (0) 70 261 12 78

Fler nyheter

2021

Start tack till alla som besökte oss på Svenska Institutet under Paris Design Week! Våra möbler kommer finnas kvar på Svenska Institutet och bli en bestående del av den vackra trädgården. Utställningen Swedish Design Movement är öppen till och med 3:e oktober.

Välkommen på trädgårdsfest i Edelweissförbundets gamla kapell med innergård. Tillsammans med Anki Gneib bjuder vi in till en utställning med ny design inspirerad av platsens historia där societeter som Hilma af Klint och Louise Adelborg flitigt figurerat.

Med anledning av Marimekkos jubileumsauktion The Artists That Shaped Us har Björn Dahlström tagit fram en unik version av fåtöljen Kaskad. Auktionen, som sker online, är en hyllning till de kreatörer som varit med och format varumärket genom åren.

Nu ökar vi tempot i digitaliseringen och ger er en stor mängd av våra produkter som BIM objects. Nu senast har vi adderat årets nyheter Work Lounge, Schoolyard, Paus, och Gry.

Stort grattis till våra vänner Liljewall arkitekter som i måndags vann Årets arkitektur för Kunskapshuset i Gällivare, en viktig del av den omfattande samhälls­omvandlingen i Gällivare. Som en del av projektet formgav Liljewall arkitekter ett modulärt bänksystem som vi på Nola fick nöjet att ta fram.

Visa fler nyheter