close

Häng med oss till Paris!

2021–08–03

Yes, nu är det äntligen dags för Paris Design Week där vi deltar i Swedish Design Movement på Svenska Institutet. Mellan den 3 september och 3 oktober pågår ett varierat innehåll av utställningar, event, diskussioner och efterlängtade samtal och möten i den vackra slottsträdgården mitt i Maraiskvarteren.

Vi visar möbelserien Big & Small Basket av Ola Gillgren, utegymmet Kebne av Kauppi & Kauppi i en himmelsblå kulör unik för utställningen och stolarna Kaskad av Björn Dahlström. Den sistnämnda blir dessutom ett bestående inslag i trädgården.

   – Vi har valt att donera ett stort antal Kaskadstolar i design av Björn Dahlström till Svenska Institutets trädgård med anledning av Paris designvecka som sammanföll med stolens tioårsjubileum. Stolarna blir ett elegant och beständigt inslags i slottsmiljön. Vi hoppas förstås att de kommer stå minst tio år till och bära budskapet att god design håller över tid, både kvalitetsmässigt såväl som att se på, säger Agneta Stake, grundare och produktutvecklingschef på Nola.

Hoppas vi ses där! Eller som vanligt, håll er uppdaterade i våra sociala kanaler!

 

Representater från Nola är på plats från 9e till 14e september. Kom gärna och träffa oss personligen. Om du vill boka ett möte eller få en presentation av företaget och våra produkter kan du maila eller slå oss en signal.

Agneta Stake: agneta@nola.se
Mob: +46 (0) 70 601 43 25

Dajana Kasalica: dajana@nola.se
Mob: +46 (0) 70 261 12 78

Fler nyheter

2021

Agneta Stake, grundare och designchef på Nola, var under tisdagen med i ett panelsamtal på temat "Historia och Framtid". Samtalet är en del i evenemanget Inside Swedish Design och kan ses i sin helhet här.