close

Kolla in Join – en ny möbelserie av Tengbom

2023–11–20

Vi är glada att kunna presentera Join som en av höstens efterlängtade nyheter. En verkligt flexibel möbelserie med hög sitthöjd för ett mer aktivt sittande eller produktivt umgänge. Alla delar går enkelt att flytta och möblera om för olika behov och funktioner som kan uppstå på en terrass eller innergård i anslutning till ett kontor. 

Bakom idén står möbelformgivaren Mathieu Gustafsson och landskapsarkitekten Hannah Marschall på Tengbom som utvecklade Join för ett specifikt behov på företagets egen takterrass. Mathieu berättar:

”Tanken är att möblerna ska funka på platser där många människor samlas samtidigt och då kunna svara upp mot många olika behov. Allt från ett kortare möte, lunch och fika, till att sitta och jobba en stund eller stå runt under en AW.”

Läs mer om Join möbelserie här!

Fler nyheter

2023

Med en fartfylld och härlig tillbakablick på några av årets höjdpunkter hälsar vi God Jul och Gott Nytt år. Vi säger tack för året som gått och på återseende. Vi håller stängt från 23 december till 1 januari. För brådskande ärenden maila till headoffice@nola.se

På Nola håller vi semesterstängt från 10 juli till 6 augusti. I augusti är vi tillbaka med nya tag, nya spännande projekt och samarbeten. Vi ses och hörs igen då. Varma sommarhälsningar från oss alla.