close

Årets nyheter i BIMobject

2021–05–04

Nu ökar vi tempot i digitaliseringen och ger er en stor mängd av våra produkter som BIM objects. Det har aldrig varit enklare att experimentera och prova olika gestaltningslösningar med Nolas produkter. Nu senast har vi adderat årets nyheter Work Lounge, Schoolyard, Paus, och Gry.

Work Lounge

Fåtölj med bord
Design Superlab & Charlotte Petersson Troije


Work Lounge är svaret på samhällets snabba utveckling och ett ökat behov av funktionella och praktiska arbetsplatser utomhus. En arbetsstation med snurrbar sits i mjuk dry foam med ett laptopanpassat bord. Möbeln har också en extra hög och lätt transparent ryggskärm som ger en omslutande känsla och skydd mot eventuella ögon i nacken.

 

Öppna Work Lounge i BIMobject

Schoolyard

Möbelgrupp
Design Mats Aldén


Schoolyard är specifikt framtagen för funktionella arbetsplatser utomhus. Sittmöbeln med arbetsbord gör att den fungerar lika bra i pedagogiska miljöer som på en takterrass eller i ett outdoor office.

 

Öppna Schoolyard i BIMobject

Paus

Sittstöd/Cykelpollare
Design Nina Jobs


Paus är en serie stöd med fart i, en enkel och smidig viloplats i offentliga miljöer. Stödet är i tillverkat i sandgjuten återvunnen aluminium och har skulpterats fram för att hitta den bästa formen och rätta komforten, trots den lilla ytan. Paus finns i tre olika höjder för att kunna passa olika ändamål. Hög, låg och mittemellan.

 

Öppna Paus i BIMobject

Gry

Möbelgrupp
Design Fredrik Mattson


Gry är en långlivad serie av fast förankrade möbler med fokus på det viktigaste: komfort, estetik och slitstyrka. Den skyddande sargen som löper runt brädorna gör konstruktionen stark, tålig och oöm. Sittmöbelns möjligheter till variation med snurrbar stol, fåtölj och valet att lägga till armstöd gör att den passar i många sammanhang.

 

Öppna Gry stol i BIMobject

Öppna Gry bord i BIMobject

Öppna Gry parkbänk i BIMobject

 

Fler nyheter

2021

Agneta Stake, grundare och designchef på Nola, var under tisdagen med i ett panelsamtal på temat "Historia och Framtid". Samtalet är en del i evenemanget Inside Swedish Design och kan ses i sin helhet här.